Mitt namn är Maria Lejon-Elfving. 

Jag bor tillsammans med min man Olof Elfving och våra djur i Nordmaling. Tillsammans har vi haft fem killar hemma, samtidigt som vi haft hästar som vi tävlat och avlat. Nu har barnen flyttat hemifrån och vi har dragit ned på hästverksamheten och idag har vi bara två tävlingshästar och en shetlandsponny, samt våra fyra hundar och två katter.

Hela mitt liv har jag omgivit mig med djur. Min första hund fick jag köpa då jag var 15år. (Se fotot.) Det var en underbar collie med namnet Shadow.  Han blev också min skugga och följeslagare. 

Genom livet har jag haft olika raser som jag tävlat, både i bruks och lydnad. Jag har hunnit ha en variation av raser såsom Dobermann, Hovawart och Bordercollie. Jag har även haft mindre raser såsom Tibetansk terrier och Jack russell terrier dessa har jag mest deltagit med vid utställning.

Nu då vi har mindre runtomkring, bestämde jag mig för att uppfylla min dröm om egen kennel. Vi bor vid havet och har en stor vik utanför fönstret. Mina hundar som är mina små drottningar (och en kung "Ludde") styr och ställer här i viken.  Därför blev valet av kennelnamn....

DROTTNINGVIKENS KENNEL. <3 <3

Välkommen att höra av dig.